Capsuni umplute

de meosiris in Prajituri, 23 Mar 2011 | 5100 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 capsuni mai mari
  • 200g mascarpone
  • 200ml frisca
  • esenta rom
  • 1 pliculet zahar vanilat.

 

Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Capsuni umplute:

Spalam bine capsunile, le stergem cu un servetel din hartie pentru a mai absorbi din apa apoi le taiem in patru avand grija sa nu le taiem de tot...partea de jos trebuie sa ramana intreaga.
Mixam bine frisca cu zaharul vanilat. Dupa ce frisca este gata adaugam esenta de rom si crema mascarpone. Omogenizam acest amestec si cu ajutorul unui sprit de ornat umplem mijlocul capsunilor.
Gustul e divin!

Daca ti-a placut reteta noastra "Capsuni umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

mihaelar63 1

26.05.2011, 22:12

La multi ani !!!
Dragoste si sanatate

RuxyRux 1

26.05.2011, 22:18

La Multi Ani cu bucurie!

adry88 1

02.06.2011, 16:44

ce pofta mi-ai facut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

ieri la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]