Cap de peste grouper cu legume fierte

de cristeena20 in Peste, 1 Mai 2013 | 11421 vizualizari

 

A fost prima data cand am mancat asa ceva si nu mi-am imaginat ca un cap de peste poate avea asa multa carne. In concluzie a fost o masa deosebit de usoara si sanatoasa, cu o carne foarte delicata si fara o aroma puternica de peste. Daca gasiti acest peste (care este foarte scump , dar deosebit de bun) si va ramane capul, nu il aruncati ci gatiti-l in acest fel. Va asigur ca va va place:)

 

INGREDIENTE

  • 1cap de peste grouper
  • sare, piper, otet, ulei de masline, usturoi
  • 2 cartofi rosii
  • 300 gr fasole pastai verde
  • 4 oua
  • 3 morcovi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cap de peste grouper cu legume fierte:

Capul de garoupa de taie pe lungime in jumatate si se pune la fiert in apa cu sare pt cca 15 minute.

Legumele se fierb si ele: curatam cartofii, morcovii si ii taiem pe lungime; fasolea la fel . In apa clocotita punem la inceput morcovii si fasolea si la final cartofii ; Fierbem si ouale tari.

Scoatem pe un platou pestele si pe altul legumele. 

Peste legume stropim cu ulei de masline, sare, piper, otet. La fel facem si cu pestele cand il servim in farfurie. Capul de garoupa are foarte multa carne foarte buna!!!

Serviti alaturi de un vin alb bun rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cap de peste grouper cu legume fierte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Caras in solzi si sare