Cannelloni cu fructe de mare

de ianculubita in Cannelloni, 18 Aug 2013 | 5319 vizualizari

 

Am avut ingredientele necesare si cum mi-au ramas cannelloni de la reteta anterioara am pregatit si aceasta reteta delicioasa;daca va plac fructele de mare,va recomand sa incercati.

 

INGREDIENTE

  • cannelloni
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 punga mix fructe de mare
  • 2 catei de usturoi
  • 1 chilly
  • 1/2 pahar vin alb
  • 1 rosie
  • 100 g unt
  • 1 lingura faina
  • lapte
  • nucsoara
  • sare
  • piper
  • busuioc verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu fructe de mare:

In tigaia cu ulei,calim usturoiul adaugam ardeiul iute intreg sau taiat, fructele de mare taiate,rosia cubulete,vinul,busuiocul verde taiat,lasam pe foc cateva minute pana scade,condimentam dupa gust iar dupa ce s-au racit putin,umplem pastele.

In acest timp,facem sosul bechamel cu unt topit,faina si lapte adaugat cate putin amestecand continuu,condimentam cu sare,piper,nucsoara,punem jumatate in tava,cannelloni umplute cu fructele de mare,deasupra restul de sos si lasam la cuptor 20-30min

Servim imediat!

TIPS-URI

1

putem inlocui sosul bechamel cu un sos de rosii picant

2

optional se poate pune deasupra si putin cascaval ras

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu fructe de mare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]