Cannelloni cu branza dulce si stafide!

de hashul in Cannelloni, 8 Apr 2013 | 10214 vizualizari

 

Mi-au mai ramas cateva bucati de cannelloni de la reteta anterioare cu branza si spanac si m-am gandit, de ce sa nu fac si un desert?
Rapid si bun!

 

INGREDIENTE

  • cannelloni - 14 buc
  • Umplutura :
  • 500 gr brânză de vaci
  • 2 oua
  • 3 - 4 linguri zahar
  • stafide in jur de 50 de grame
  • gris - 3 linguri (sau mai mult depinde cat de groasa vreti sa fie branza)
  • o lingurita coaja rasa de portocala(1 portocala)
  • un varf de sare
  • esenta rom - o lingurita
  • Sos :
  • 3 galbenusuri
  • smântână - 200 ml
  • zahar vanilat - 2 plicuri
  • 2 linguri zahar
  • Bezea :
  • 3 albusuri
  • 4 linguri zahar tos
  • jumatate lingurită otet
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu branza dulce si stafide!:

Se pune  apa la fiert, iar cand clocoteste puneti pastele şi le lasati fix 2 minute.Le lasati deoparte sa se racoreasca.

Acum  preparam umplutura amestecand toate ingredientele.

Ungem  un vas de yena sau orice altceva cu unt.Umplem fiecare cannelloni cu branza si le asezam unul langa altul in vas.

Pentru sos , frecam ouale cu zaharul pana se topeste(cu mixerul daca vreti), apoi adaugam smantana. cand este gata adaugam peste cannelloni , pana le acopera bine.

Setati cuptorul la o temperatura medie ,pana in 150 de grade.

Pana se incinge cuptorul pregatit bezeaua. Mixati bine pana se intareste, apoi adaugati zaharul si la sfarsit otetul.Puneti bezeaua peste paste si sos. O puneti in cuptor pana se rumeneste frumos deasupra ( mie mi-a luat vreo 30 de min). Aveti grija sa nu ardeti bezeaua.

E delicioasa, si rece si calda!

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu branza dulce si stafide!" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Panacris 1

09.04.2013, 17:11

Patricia, am făcut și eu, dar fără glazura de deasupra Urmează să probez, cerd că e tare bună combinația!

hashul 1

09.04.2013, 22:43

E super buna combinatia.

hashul 1

09.04.2013, 22:46

Data viitoare am sa fac un sos de vanilie, cred ca o sa fie si mai buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu branza dulce stafide si smantana