Caneloni cu pui si ghebe

de AnyCostescu in Cannelloni, 5 Mai 2014 | 4039 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 bucati tije telina
  • 500 g carne tocata de pui
  • 1 mana ghebe tocate
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • pentru sosul bechamel: 50 g unt, 1 lingura faina, 300 ml lapte
  • 1 cutie tuburi de caneloni
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caneloni cu pui si ghebe:

Ceapa se curata si se taie cubulete. Morcovul se curata si se rade pe razatoarea cu ochiuri mici. Tijele de telina se taie cubulete.

Intr-un vas amestecam legumele, cu ghebele, carnea tocata, usturoi pisat ,sare si piper dupa gust.

Pentru sos , topim untul intr-o cratita, adaugam in ploaie faina, apoi adauam laptele putin cate putin, amestecand continuuu.

Intr-un vas yena punem putin sos.

Luam fiecare tub de caneloni si il umplem .Eu ii umplu cu mana , e mai rapid.

Se pun tuburile in vasul yena si deasupra punem restul de sosi.Dam la cuptor la foc mediu 35-40 minute.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Caneloni cu pui si ghebe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

AnyCostescu 1

05.05.2014, 22:38

multumesc pentru aprecieri va invit la o portie

_Alina_ 1

07.05.2014, 11:14

AnyCostescu 1

07.05.2014, 12:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu spanac