Caltabosi

de divainbucatarie in Mezel de casa, 21 Dec 2010 | 18608 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ficat, inima si plamani porc
  • 1 kg carne din pulpa porc
  • 2 cepe tocate
  • 100 g orez,
  • 1 ou,
  • intestine groase,
  • sare,
  • piper,
  • cimbru
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caltabosi:

In primul rand curatam si spalam intestinele de porc si apoi le lasam intr-un vas cu apa si otet astfel incat sa ne asiguram ca indepartam mirosul neplacut.

Dam carnea prin masina de tocat, tocam ceapa si adaugam orezul pe care l-am spalat in mai multe ape. Adaugam oul, condimentele, amestecam bine si apoi umplem intestinele. Le legam la capete cu ata. Punem caltabosii la fiert intr-un vas cu apa si cateva fire de cimbru, la foc mediu, cam 30-45 de minute – in functie de grosimea caltabosului.

Ii putem servi la masa de Craciun prajiti in ulei, cu sos sau ca aperitiv.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Caltabosi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Caltabosi