Calcan cu legume la cuptor

de vero_closca in Peste, 8 Iun 2010 | 10070 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg calcan
  • 500g mazare verde proaspata
  • 2 legaturi morcovi noi
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 500g cartofi noi
  • 500g mangold
  • sare
  • piper
  • 1 ceasca supa de legume
  • 3 linguri ulei de masline
  • 250 ml suc de rosii
  • 2 catei de usturoi
  • cimbru sau oregano
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Calcan cu legume la cuptor:

cureti, speli si portionezi pestele iar legumele le tai dupa preferinta.ungi o tava termorezistenta cu ulei si pui legumele,presarate cu sare si piper.asezi deasupra pestele condimentat dupa gust,stropesti cu ulei si torni supa de legume si introduci tava la cuptor pt 45 minute,la foc mediu.sucul de rosii il amesteci cu usturoiul tocat marunt,sare,piper si cimbru si-l torni peste ingredientele din tava dupa expirarea celor 45 de minute.mai lasi 5-10 minute si poti servi pestele alaturi de legume.

este delicios! pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Calcan cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon asiatic crocant si noodels cu legume