Calavie ( paine cu vin )

de Ina in Mancaruri de post, 25 Mar 2012 | 17858 vizualizari

 

Cand eram mica mancam calavie fara un motiv anume : doar scoaterea painii din cuptorul fierbinte, era o ocazie sa facem si calavie. Cum in ultima vreme am tot impartit calavie la parastasele tatalui, m-am gandit sa va impart si voua, chiar daca numai virtual...

 

INGREDIENTE

  • 4 linguri cu zahar
  • 200 ml. vin rosu
  • paine impletita
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Calavie ( paine cu vin ):

Varianta 1.   Vinul cu zaharul se dau in clocot si se toarna fierbinte peste bucati de paine impletita , fierbinte. 

Varianta 2.   Punem intr-un castron zaharul, vinul si bucatile de paine, apoi bagam totul la microunde, 40 secunde. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Calavie ( paine cu vin )" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

bucatarimcudiana 1

27.03.2012, 15:32

foarte interesant , nu am mai auzit, dar am sa incerc chiar m-ai facut curioasa

oana_pisicutza16 1

27.03.2012, 17:15

foarte interesanta reteta

Miha 1

27.03.2012, 17:22

Ahaaa...deci asta e medicament ... pentru insomniaci...

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de soia si sfecla