Calamar pane

de Bya Ralu in Fructe de mare, 14 Mai 2016 | 7037 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 Calamar taiat rondele congelat
  • 2 oua
  • faina
  • sare/piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Calamar pane:

Se lasa bucatiile de calamar sa se decongeleze si se pun pe un servet de hartie pentru a absorbi apa.

Intr-un castron amestecam cele 2 oua, punem faina cat cuprinde pentru a forma o compozitie nu foarte groasa, punem sare si piper.

Punem inelele de calamar in compozitie, le scurgem si le punem in ulei incins la prajit.

Se scot pe un servet de hartie.

Se stropesc cu lamaie!

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Calamar pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (25)

Anett 1

15.05.2016, 08:49

super!

Bya Ralu 1

15.05.2016, 11:19

mihaela

Bya Ralu 1

15.05.2016, 11:19

anett

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Creveti cu usturoi