Cabanos in foietaj

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 23 Ian 2010 | 8955 vizualizari

 

reteta este preluata de la leo flori , am facut-o si cu cremvusti . am postat -o ca prietenii sa o gaseasca mai usor .

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi ptr . foietaj ,,M ..........."
  • 500 gr cabanos
  • mac
  • susan
Portii: 18
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cabanos in foietaj:

  1. se desfac  cele doua foi din pachet [ operatiunea se efectueaza usor , foile find impaturate in folie ]
  2. fiecare foaie se imparte in 9 parti .
  3. in fiecare dreptunghi de foie se aseaza o bucata de cabanos si se ruleaza si se fac crestaturi.
  4. se  presara dupa preferinta cu mac, susan , sare sau chimen .
  5. se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor la 150 grade C pana se rumenesc .
  6. serviti calde sau reci cu mustar sau hrean razuit .

TIPS-URI

1

nu e nevoie sa ungeti foile cu nimic .

2

asezati rulourile in tava  mai distantate , vor creste si daca se unesc nu se coc bine . 

3

ATENTIE !!! nu se prepara la cuptorul cu microunde [ instructiunile de pe pachet]

Daca ti-a placut reteta noastra "Cabanos in foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

mihaelar63 1

27.01.2010, 14:26

ela cu o catelusa asa educata ....cu competente culinare , o putem pune in ceva juriu

ela 1

27.01.2010, 14:27

eu am uns foietajul deasupra cu galbenus de ou si am pus susan

mihaelar63 1

27.01.2010, 14:28

rivka , la urmatoarea preparare ma tenteaza sa pun in interior mustar sau hrean , sunt curioasa ce iese , sau un picut de cas ,

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu sunca si mozzarella