Buturuga de ciocolata

de aziz in Prajituri, 9 Dec 2010 | 6306 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 120 gr faina
  • 80gr zahar tos
  • 1 plic zahar vanilat
  • crema:
  • 1 cutie smintina pt frisca
  • 1 ciocolata cu lapte
  • 50 gr unt
  • decor:
  • martipan colorat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Buturuga de ciocolata:

albusurile se bat spuma se adauga zaharul tos si zaharul vanilat si se mixeaza in continuare pina se obtine o crema destul de consistenta ,ca de bezea. Se adauga galbenusurile pe rind si se incorporeaza cu o lingura de jos in sus pentru a nu se lasa bezeaua. Apoi incorporam faina si amestecam la fel usor de jos in sus. Punem hirtie de copt in tava si rasturnam compozitia. 180 grade 10 minute.

Cind o scoatem din cuptor se aseaza pe un prosop umed cu tot cu hirtia de copt si se ruleaza apoi se lasa la racit .

Intre timp facem crema: batem smintina pina obtinem frisca. Untul il topim la microunde impreuna cu ciocolata (oprim 2 cubulete de ciocolata pt ornat)dupa care o incorporam in frisca . Crema formata se pune in rulada.

2 linguri din crema ajung si pt imbracat rulada ,ciocolata o dam pe razatoare sau o razuim cu cutitul special de curatat legume si fructe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Buturuga de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert eclere cu ciocolata