Buturuga de ciocolata

de aziz in Prajituri, 9 Dec 2010 | 6361 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 120 gr faina
  • 80gr zahar tos
  • 1 plic zahar vanilat
  • crema:
  • 1 cutie smintina pt frisca
  • 1 ciocolata cu lapte
  • 50 gr unt
  • decor:
  • martipan colorat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Buturuga de ciocolata:

albusurile se bat spuma se adauga zaharul tos si zaharul vanilat si se mixeaza in continuare pina se obtine o crema destul de consistenta ,ca de bezea. Se adauga galbenusurile pe rind si se incorporeaza cu o lingura de jos in sus pentru a nu se lasa bezeaua. Apoi incorporam faina si amestecam la fel usor de jos in sus. Punem hirtie de copt in tava si rasturnam compozitia. 180 grade 10 minute.

Cind o scoatem din cuptor se aseaza pe un prosop umed cu tot cu hirtia de copt si se ruleaza apoi se lasa la racit .

Intre timp facem crema: batem smintina pina obtinem frisca. Untul il topim la microunde impreuna cu ciocolata (oprim 2 cubulete de ciocolata pt ornat)dupa care o incorporam in frisca . Crema formata se pune in rulada.

2 linguri din crema ajung si pt imbracat rulada ,ciocolata o dam pe razatoare sau o razuim cu cutitul special de curatat legume si fructe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Buturuga de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu visine