Bundas Kenyer (paine cu ou)

de bianca92 in Aperitive / Garnituri, 27 Aug 2014 | 7961 vizualizari

 

Cand eram mica bunica imi facea asta foarte des la micul dejun. Si e extrem de bun daca bei si o ceasca calda de ceai cu miere si lamaie langa paine :X

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • sare dupa gust
  • cateva felii de paine
  • 1/4 cana ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bundas Kenyer (paine cu ou):

Oula se bat foarte bine cu furculita si se adauga sarea.

Se pune uleiul la incins.

Pe rand, inmuiem o felie de paine in ou si o punem in tigaie.

Lasam sa se prajeasca pe ambele parti pana devin aurii (circa 1-2 minute pe o parte).

Le scoatem pe o farfurie pe care am pus un servetel sa absoarba uleiul si se serveste cu ceai cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bundas Kenyer (paine cu ou)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu urda