Bulz

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 21 Aug 2012 | 4788 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • malai
  • branza de burduf (vechi)
  • branza telemea sau branza de capra
  • ulei sau untura
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulz:

Fierbem malaiul in apa cu sare. Intr-un vas punem putin ulei sau untura si combinam mamaliga cu branzele, pe straturi. Apoi punem totul in cuptor incins pentru 10-15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bulz moldovenesc