Bulgarasi de zapada

de MIMI in Prajituri, 26 Noi 2009 | 8996 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300g biscuiti populari
  • 200g margarina
  • 1 esenta de rom
  • 2 plic zahar vanilinat
  • 250g nuca
  • 2-3 linguri de cacao
  • 1 plic nuca de cocos
  • 3 linguri de zahar
  • 1-2 cani lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulgarasi de zapada:

Se freaca margarina cu zaharul foarte bine,se adauga zaharul vanilinat,apoi nuca,biscuiti,cele doua linguri de cacao,esenta de rom si se omogenizeaza bine.Se adauga laptele pana nu mai ramane compozitia sfaramicioasa,devine o compozitie omogena.Cand compozitia este gata se formeaza bilute potrivite si se dau prin nuca de cocos.Si se formeaza bulgarasi de zapada.Daca vrei sa faci un colorit superb poti sa pudrezi si cu cacao,si cu zahar pudra si cu bombonici din acelea colorate din comert si iese ceva frumos.Mie mi-au iesit 45 de bulgarasi.Scuze pt poza ,data viitoare o sa fie mai clara.E prima oara si am emotii.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgarasi de zapada" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 38 %
239.99 lei
149.99 lei

COMENTARII (13)

Michelle 1

28.11.2009, 23:08

Pasiune pentru bucatarie 1

02.12.2009, 23:46

liana_geicu 1

03.12.2009, 22:21

sunt foarte buni bulgarasii, nu am mai mancat de mult si se fac usor si rapid

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Snickers (reteta nr.100)