Bulgarasi de cartofi

de Denissa in Aperitive / Garnituri, 20 Noi 2011 | 4008 vizualizari

 

Sunt cartofii preferati ai fiului meu mai mare.

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulgarasi de cartofi:

Se curata cartofii si se dau pe razatoarea mica. Se storc de zeama lasata.

Se amesteca cu ouale, sare si piper.

Se formeaza bilute mici si se prajesc in uleiul bine incins.

Se pot servi ca si garnitura sau ca atare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgarasi de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta cu ceapa calita