Bulgarasi de branza cu marar

de housy in Aperitive / Garnituri, 27 Iun 2010 | 11491 vizualizari

 

is asa de pufosi ... si delicati !

 

INGREDIENTE

  • 300 gr branza de vaci
  • 50 gr maioneza de casa
  • 1 lingurita smantana
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • marar
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulgarasi de branza cu marar:

- frecati bine branza de vaci cu maioneza si smantana

- puneti un praf de sare

- piperul si nucsoara (putina)

- cu o lingurita puneti in podul palmei compozitie, pe care o rasuciti si o faceti biluta

- o tavaliti prin marar

- se dau apoi la rece pentru cateva ore

                                                        Imbogateste un platou de gustari !

 

TIPS-URI

1

nu puneti mult marar in tavita in care le rasuciti (tot cate putin, pentru a se vedea si albul branzei)

2

daca aveti, folositi marar proaspat, culoare e mai vie si mai frumoasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgarasi de branza cu marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciupercute in sos rosu cu mamaliguta