Bulgarasi de branza cu marar

de housy in Aperitive / Garnituri, 27 Iun 2010 | 11410 vizualizari

 

is asa de pufosi ... si delicati !

 

INGREDIENTE

  • 300 gr branza de vaci
  • 50 gr maioneza de casa
  • 1 lingurita smantana
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • marar
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulgarasi de branza cu marar:

- frecati bine branza de vaci cu maioneza si smantana

- puneti un praf de sare

- piperul si nucsoara (putina)

- cu o lingurita puneti in podul palmei compozitie, pe care o rasuciti si o faceti biluta

- o tavaliti prin marar

- se dau apoi la rece pentru cateva ore

                                                        Imbogateste un platou de gustari !

 

TIPS-URI

1

nu puneti mult marar in tavita in care le rasuciti (tot cate putin, pentru a se vedea si albul branzei)

2

daca aveti, folositi marar proaspat, culoare e mai vie si mai frumoasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgarasi de branza cu marar" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

mena29 1

27.06.2010, 17:31

Ce frumosi sunt

nadina73 1

27.06.2010, 20:54

am trecut-o la favo nu am facut asa super

Laly 1

27.06.2010, 23:11

Draga mea iti las furculitele,nici mie nu imi place mararul.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute si bruschetti