Budinca Yorksire cu trifoi din carne tocata

de Bucataras Diana in Mancaruri cu carne, 25 Mar 2018 | 2200 vizualizari

 

Intamplator am dat peste reteta Menei de Budinca Yorksire si cum aveam niste carne tocata careia nu stiam ce intrebuintare sa ii dau am preparat si eu aceasta budinca. Merita incercata. :) Daca nu va chinuie talentul cum m-a chinuit pe mine si am facut trifoi din carne tocata, faceti chiftelute. :P. Multumesc, pentru idee, Mena.  :x

 

INGREDIENTE

  • 500 g amestec de carne tocata (vita si porc)
  • 1 legatura leurda
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 ardei capia
  • 250 g faina
  • 3 oua
  • 1 1/4 cana lapte
  • sare
  • piper
  • unt pentru uns
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca Yorksire cu trifoi din carne tocata:

Tocam legumele si le amestecam cu carnea tocata, saram si piperam dupa gust. Formam bile de carne tocata si cu o forma de prajituri decupam trifoi. Dupa ce formam toti trifoii ii lasam sa se odihneasca pe un tocator si purcedem la prepararea aluatului pentru budinca. Batem bine ouale cu putina sare, adaugam laptele apoi faina. Omogenizam alautul si il lasam sa se odihneasca putin. Incingem in cuptor o tava adanca unsa cu unt. O scoatem cu grija din cuptor asezam repede trifoii de carne tocata si ii acoperim cu aluat. Dam la cuptor la 200 de grade pentru circa 30 de minute.Noi am servit cu salata de castraveti. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Foarte important este sa incingem bine tava inainte sa punem compozitia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca Yorksire cu trifoi din carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Betisoare de pui cu sunca, sufle de sfecla rosie si sos de rucola