Budinca Savory de paste ( fara gluten)

de dentistutza in Paste, 27 Oct 2010 | 5855 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste scurte din faina de porumb ( tip'PastaD 'Oro)
  • 150 gr. muschi file afumat
  • 200 gr. cascaval
  • 200 ml. lapte
  • 1 cutie frisca lichida pt. gatit
  • 2 oua
  • 2 lingurite mustar Dijon
  • sare, piper, mirodenii dupa bunul plac
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca Savory de paste ( fara gluten):

Pastele se fierb bine ( nu al-dente ci moi ) in apa sarata. Se scurg si se trec sub jet de apa rece.

Ouale, laptele, frisca lichida, mustarul, sarea si piperul se bat bine intr-un bol- Eu pun mult piper proaspat macinat pt. acel gust usor picant. Cascavalul si muschiuletul se taie cubulete.  Se combina toate ingredientele care se pun intr-o forma termorezistenta unsa si tapetata cu pesmet. Se coc la foc potrivit pana sunt gata si s-a format crusta la suprafata. Se poate servi ca atare sau ca garnitura la carne.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca Savory de paste ( fara gluten)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]