Budinca de paste si conopida

de oanapl in Penne, 2 Mar 2017 | 5014 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ½ conopida
  • 200 g penne rigate
  • 200 g rosii cherry
  • 4 oua
  • 150 g smantana
  • 100 g mozzarella
  • 50 g parmezan
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paste si conopida:

Fierbi pennele conform instructiunilor de pe ambalaj. Le scurgi fara a le clati si le lasi deoparte.

Rupi buchetelele de conopida, le speli si le pui la fiert in apa cu sare. Le fierbi 10 minute dupa ce incepe sa clocoteasca apa. Le scurgi de apa si le lasi deoparte.

Speli rosiile si le tai in jumatati (daca sunt mici) sau in 4, daca sunt mai maricele.

Bati ouale cu sare, torni smantana si bati pana se omogenizeaza compozitia.

Ungi vasul cu ulei de masline.

 Amesteci usor conopida cu pastele si torni compozitia in tava. Adaugi mozzarella rasa, ouale batute cu smantana si amesteci usor. Adaugi rosii, parmezanul si introduce tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade C, pentru 30-35 de minute, pana se gratineaza frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste si conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne cu dovlecei si busuioc