Budinca de ovaz cu Chai, miere si Tahini

de Satisfyyourcravings in Cook and smile, 24 Mar 2016 | 4340 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 ml lapte
  • sare
  • 40 grame fulgi de ovaz
  • 1 lingrurita mix pentru Chai (mix de ceai negru cu condimente)
  • 1 lingrura miere
  • 1 lingurita Tahini (pasta de susan)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de ovaz cu Chai, miere si Tahini:

Se fierbe laptele. Se adauga fulgii de ovaz si sare, se reduce focul la mic si se lasa sa fiarba pana cand budinca devine cremoasa. Se opreste focul, se adauga mierea, mixul pentru Chai si Tahini. 

Se serveste imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de ovaz cu Chai, miere si Tahini" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]