Budinca de legume cu carne de porc

de Rahela Velicu in Porc, 31 Ian 2018 | 8327 vizualizari

 

Cea mai gustoasa budinca! S-a mancat toata la o singura masa :)

 

INGREDIENTE

  • 350 g carne de porc
  • 1 punga de legume ( morcov, ardei, fasole, pastai, porumb)
  • 1/3 dintr-o telina
  • 3 oua
  • 50 g cascaval afumat
  • 50 g smantana
  • 60 ml lapte
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de legume cu carne de porc:

Batem ouale cu smantana, adaugam patrunjel tocat si sare si piper dupa gust.

Carnea o taiem cubulete si o prajim.

Ungem un vas de yenna cu ulei, adaugam un strat de legume apoi carnea prajita.

Acoperim cu alt strat de legume si cu telina taiata cubulete.

Turnam compozitia de smantana uniform deasupra budincei si dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade C, pentru 40 de min.

Scoatem budinca din cuptor, ii presaram deasupra cascavalul ras si mai dam 1-2 min. la cuptor.

   

TIPS-URI

1

Se poate adauga un strat de cascaval ras si la jumatea budincii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de legume cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc la cuptor pe pat de legume