Budinca de gris

de Adinacarla in Dulciuri, 29 Noi 2010 | 5836 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 5 linguri de zahar
  • 10 linguri de gris
  • 1 lingurita de praf de copt
  • 1 litru de lapte
  • 2 plicuri zahar vaniliat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de gris:

Galbenusele se freaca bine cu zaharul, se toarna grisul si la urma albusele batute spuma tare si praful de copt stins cu putina zeama de lamaie.

Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt si se pune la copt.

Cand blatul s-a rumenit se scoate din cuptor si se toarna deasupra 1 litru de lapte fierbinte amestecat cu zahar vaniliat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de gris" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]