Budinca de gris

de Adinacarla in Dulciuri, 29 Noi 2010 | 5887 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 5 linguri de zahar
  • 10 linguri de gris
  • 1 lingurita de praf de copt
  • 1 litru de lapte
  • 2 plicuri zahar vaniliat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de gris:

Galbenusele se freaca bine cu zaharul, se toarna grisul si la urma albusele batute spuma tare si praful de copt stins cu putina zeama de lamaie.

Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt si se pune la copt.

Cand blatul s-a rumenit se scoate din cuptor si se toarna deasupra 1 litru de lapte fierbinte amestecat cu zahar vaniliat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de gris" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]