Budinca de gris

de Adinacarla in Dulciuri, 29 Noi 2010 | 5921 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 5 linguri de zahar
  • 10 linguri de gris
  • 1 lingurita de praf de copt
  • 1 litru de lapte
  • 2 plicuri zahar vaniliat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de gris:

Galbenusele se freaca bine cu zaharul, se toarna grisul si la urma albusele batute spuma tare si praful de copt stins cu putina zeama de lamaie.

Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt si se pune la copt.

Cand blatul s-a rumenit se scoate din cuptor si se toarna deasupra 1 litru de lapte fierbinte amestecat cu zahar vaniliat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de gris" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]