Budinca de conopida

de cccris in Aperitive / Garnituri, 17 Mar 2010 | 9160 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 punga de conopida congelata
  • 1 iaurt
  • 2 cutii smintina mici
  • 2 oua
  • O bucata cascaval ras
  • ½ lingurita chimen macinat
  • Busuioc
  • Sare, piper
  • Citeva bucatele unt
  • Pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de conopida:

Conopida se fierbe in steamer sau clasic la aragaz.

Intr-un castron se amesteca iaurtul, smintina, ouale, chimenul, busuiocul, sarea si piperul.

Se unge o cratita cu putin unt, se tapeteaza cu pesmet. Se pune conopida scursa de apa in vas, se adauga compozitia de mai sus, se amesteca foarte putin, se preasara citeva fisiute de unt, se acopera cu o folie de aluminiu cu partea mata in sus si se da citeva minute la cuptorul incins la 180 grade.

Cind incepe sa se lege budinca se scoate, se preasara cascavalul ras si se mai pune la cuptor descoperita pina se rumeneste.

Se poate servi alaturi de chiftelele cu sos dulce.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]