Budinca de conopida

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 10 Noi 2010 | 24267 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida de 500-600 g
  • 5 oua
  • 100 g cascaval
  • 100 g telemea sarata
  • 50 g smantana
  • 4 linguri cu faina
  • marar proaspat
  • sare
  • pper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de conopida:

Conopida se desface in buchetele. Se spala sub jet de apa rece.

Se pune la fiert un vas cu apa si sare si cand apa clocoteste se adauga buchetelele de conopida. Se fierb cam 15 minute. Se scot si se lasa la scurs.

Intr-un castron se bat ouale ca pentru omleta, se aduga cascavalul si telemeaua rasa,faina, smantana ,mararul tocat si piperul. Sare se mai pune doar daca telemeaua nu este foarte sarata.

In forma cu peretii detasabili 26 cm tapetata pe fund cu hartie de copt si unsa pe margini cu ulei si tapetata cu faina, se aseaza buchetelele de conopida fierte, apoi se toarna deasupra amestecul de oua. Se da vasul la cuptor la foc iute pana se leaga compozitia. Se da la racit si apoi se poate taia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu ciuperci si rosii cherry