Budinca de cartofi cu branza de vaca

de AlinaL in Mancare copii, 26 Ian 2010 | 49875 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-7 cartofi
  • 4 oua
  • 1 cana cu smantana
  • 5 linguri branza de vaci
  • 2 linguri telemea rasa
  • 4 linguri unt
  • 2 linguri faina
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de cartofi cu branza de vaca:

Cartofii se spala si se fierb cu coaja. Dupa ce au fiert , se paseaza cu furculita  bine-bine si se amesteca impreuna cu branza de vaca, telemeaua, untul, galbenusurile, smantana si faina.

Atentie la branza, ea nu trebuie sa fie prea zemoasa.

Se bat albusurile spuma si se adauga in compozitie.Se unge vasul de yena cu unt, se toarna compozitia in vas si se da la cuptor pentru 40-45 minute. Inainte de taiere, trebuie sa fie mai mult rece decat calda.

Se mai poate adauga 1/2 legatura de marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de cartofi cu branza de vaca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

elena1988 1

02.02.2011, 15:59

andrei_georgiana_1988 1

18.06.2013, 08:18

curiozitatea mea ar fi daca as putea folosii si cartofi noi sau trebuiesc neaparat dintr`aceia vechi?

AlinaL 1

24.06.2013, 16:14

Nu am facut cu cartofi noi si nu stiu cum iese. Nu cred ca as risca

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Legume cu piept de pui la cuptor