Budinca de cartofi

de Michelle in Aperitive / Garnituri, 19 Mar 2010 | 5165 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr cartofi fierti
  • 1 ceapa mare
  • jumate ardei rosu
  • 4 graunti usturoi
  • sare
  • ulei
  • oregano
  • branza sarata sau cascaval
  • 5 lg pasta rosi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de cartofi:

Cartofii se fierb in coaja,se curata si se razuiesc pe razuitoarea mare. Ceapa se taie solzisori,usturoiu se toaca si ardeiul taiat feliute si se calesc intr-o jumate de cana de apa,se adauga sare dupa gust si oregano.  Asamblare: Cartofii razuiti se impart in doua...se unge o tava cu ulei se pune stratul de cartofi, apoi un strat de branza sau cascaval,  cele 5 lg de pasta rosii,

 apoi ceapa, stratul de cartofi apoi strat de branza sau cascaval..se stropeste cu ulei si se da la cuptor pana se rumeneste frumos

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de linte rosie la cuptor