Budinca de cartofi

de LUK in Aperitive / Garnituri, 14 Dec 2010 | 10614 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi mai mari
  • 4 oua
  • 200gr branza telemea
  • 2 linguri de smantana
  • cascaval ras
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de cartofi:

Cartofii se spala si se fierb in apa cu sare 30min.Cand sunt fierti se racesc in apa rece, se curata si se rad pe razatoarea mare.Branza telemea se rade pe razatoare si se amesteca cu cartofii,smantana si 3 oua.Se unge o tava iena cu putin ulei si se aseaza compozitia.Un ou se bate cu putina sare si se pune peste compozitia de cartofi.Peste oul batut se presara cascaval ras.

Se coace in cuptorul preincalzit 35min,pana cand se va rumeni frumos deasupra.

TIPS-URI

1

Se poate folosi ca garnitura la fripturi sau se consuma ca atare...

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv foietaj cu carnati, oua si cascaval