Budincă a la Mihaela cu brânză de vaci şi tăieţei

de Mihaela in Dulciuri, 13 Apr 2009 | 5704 vizualizari

 

V-am urmarit si eu Oscarurile si mi-a placut.. si am zis sa imi fac curaj sa debutez si eu aici.. scriu pt prima data pe un site de acest gen..

Azi aveam pofta de ceva de “acasa” si cum la indemana nu aveam cine stie ce m-am oprit la Budinca cu branza si taietei.. ff usor de facut si nici nu trebuie mare lucru. Cantitativ am facut cam din ochi..

 

INGREDIENTE

  • putina sare
  • niste taietei (250g)
  • 300g branza de vaci
  • 3 oua
  • zahar dupa gust
  • putin lapte
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budincă a la Mihaela cu brânză de vaci şi tăieţei:

Am fiert in apa cu putina sare niste taietei (cred ca erau in jur de 250g) si i-am scurs. Cam vreo 300g branza de vaci am amestecat cu 3 oua de data asta (data trecuta am pus numai 2 ca atat mi s-a parut necesar) si zahar dupa gust, merge si un pliculet de zahar vanilat (eu nu am avut). Apoi am amestecat cu taieteii si am adaugat si putin lapte.

Am pus totul intr-o cratita unsa cu unt si am dat la cuptor pt vreo 40 min.

Deja imi luasem a doua portie

Daca ti-a placut reteta noastra "Budincă a la Mihaela cu brânză de vaci şi tăieţei" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

Oana 1

11.01.2009, 12:36

Budinca e preferata lui Vlad, ar manca dimineata, pranz si seara! eu o fac cu telemea de vaca si pun in compozitie si zahar si iese dulce/sarata, foarte buna!

Mihaela 1

11.01.2009, 22:19

multumesc de primire!

soacra mea o facea cu branza sarata

Catalin 1

11.01.2009, 23:27

Gura lumii spune ca soacrele fac chestii nesarate

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu branza