Bruschetta con pomodoro e aglio selvatico

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 9 Mai 2011 | 7412 vizualizari

 

O reteta foarte usor de facut ,care va salveaza cand asteptati musafiri si sunteti in criza de timp...
Cantitatile sunt in functie de cate bruschette vreti sa faceti.

 

INGREDIENTE

  • 1 bagheta
  • ulei de masline
  • rosii
  • usturoi
  • leurda(usturoi salbatic)
  • sare
  • piper
  • parmezan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschetta con pomodoro e aglio selvatico:

Bagheta se taie felii cam de 1 cm grosime, se unge cu ulei de masline  si se prajeste pe o tava in cuptor, pina se rumeneste putin. Cand este gata rumenita , fiecare felie se freaca cu un catel de usturoi curatat. Rosiile spalate si bine sterse se taie cubulete. Leurda spalata si bine stoarsa se taie marunt si se amesteca cu cubuletele de rosii asezonate.

Pe fiecare felie de bagheta punem cate o lingura de rosii cu leurda , apoi presaram parmezan deasupra. Dam bruschetele la cuptor pentru 2 minute , apoi se pot servi. Sunt delicioase asa calde....

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschetta con pomodoro e aglio selvatico" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv la cuptor