Bruschete cu hamsii si ceapa

de xana in Peste, 23 Ian 2014 | 4817 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr hamsii
  • 3 cepe mai marisoare
  • 2 frunze de dafin
  • sare
  • piper
  • 2 linguri otet
  • faina de grau
  • ulei de masline
  • ulei de floarea soarelui
  • felii de paine
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete cu hamsii si ceapa:

Curatam cepele si le taiem in felii subtiri. Le punem intr-o tigaie cu 3-4 linguri ulei de masline, sare, piper si foile de dafin. Le calim la foc mic timp de 25-30 de minute pana se inmoaie bine, dar fara a se rumeni. Can este aproape gata, se adauga otetul.

Pestisorii se curata, se dau cu sare si se trec prin faina de grau. Se prajesc in ulei de floarea soarelui pana se rumenesc usor.

Punem intr-un vas mai adanc un rand de hamsii, apoi unul de ceapa si tot asa pana terminam si hamsii si ceapa. 

Se da la frigider pana a doua zi, cand ii putem servi pe felii de paine, putin prajita sau dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu hamsii si ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu ton si masline