Brownie cu cioco neagra si topping de caramele si nuci

de ala_oancea in Prajituri, 5 Feb 2010 | 6736 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 gr unt
  • 120 gr cioco neagra
  • 150 gr zahar
  • 4 oua
  • 180 gr faina
  • 1 praf de copt
  • 2 linguri cacao
  • Topping:
  • 280 gr caramele cu lapte
  • 120 ml frisca lichida Hu-la-la
  • 150 gr nuci prajite si maruntite
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brownie cu cioco neagra si topping de caramele si nuci:

Se topeste untul si ciocolata, se adauga zaharul si se lasa sa se raceasca putin. Se adauga ouale si se mixeaza bine. Se amesteca faina cu praful de copt si cacaoa si se amesteca bine cele doua compozitii. Se toarna in tava peste hartia de copt si se coace aprox 30 de minute.
Intre timp se pun caramelele si frisca lichida la topit la foc mic, dupa care se adauga nucile. Dupa ce scoatem blatul din cuptor, il lasam sa se raceasca putin, apoi turnam toppingul. Se pune la frigider pana se intareste. Super bun !

Daca ti-a placut reteta noastra "Brownie cu cioco neagra si topping de caramele si nuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

ala_oancea 1

05.02.2010, 16:55

Multumesc

crisad 1

05.02.2010, 16:59

moaaaa ce bunatate ! sa vad dc reusesc sa o fac in wk (dc ma lasa baietii)

elena1988 1

08.03.2011, 11:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Batoane cu frisca si ciocolata