Brownie Chocolate

de naomy in Prajituri, 30 Mai 2012 | 5506 vizualizari

 

Este un pastel de ciocolata traditional din bucataria americana.

 

INGREDIENTE

  • 150 gr ciocolata neagra
  • 200 gr unt
  • 200gr zahar
  • 80 gr faina
  • 4oua
  • 10 nuci,
  • pentru decor
  • 100 gr ciocolata neagra
  • 30 gr frisca lichida
  • bombonele colorate
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brownie Chocolate:

PASUL 1) Topim ciocolata impreuna cu untul pe bain marie 

PASUL 2) batem ouale si introducem zaharul trepatat

PASUL 3) amestecam faina cu nucile curatate si taie bucati mai mari

PASUL  4)amestecam totul si punem compozitia intr-o tava de chec unsa si tapetata.Coacem la 180 grade cam circa 40 minute.

Cand este rece se taie felii mai groase si se stropeste cu sosul de ciocolata (incalzim frisca lichida in care topim ciocolata si amestecam pana se formeaza un sos de ciocolata ) si se decoreaza cu bombonelele colorate.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Brownie Chocolate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu nuci si ness