Broccoli si conopida cu sos de smantana si suc de morcovi

de Irina in Aperitive / Garnituri, 4 Mar 2013 | 5040 vizualizari

 

Legume la abur si un sos usor, iata o garnitura pentru un pranz sanatos, plin de vitamine.

 

INGREDIENTE

  • 8-10 morcovi
  • 3 linguri de smantana partial degresata
  • 2 cani broccoli
  • 2 cani conopida
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Broccoli si conopida cu sos de smantana si suc de morcovi:

Se spala si se curata legumele. Broccoli si conopida se desfac in buchetele, iar morcovii se storc, pentru a obtine suc de morcovi.

Intr-o cratita mica se fierbe sucul de morcovi la foc mare, timp de 8 minute, pana se reduce la jumatate. Se amesteca apoi cu smantana. Eu am adaugat si doua lingurite de pulpa de morcovi. Sosul se pune intr-un bol.

Buchetele de broccoli si conopida se fierb la abur, cat sa se inmoaie putin, dar sa ramana crocante. 

Se foloseste un platou pe care se asaza bolul cu sos si alaturi se asaza legumele. 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Broccoli si conopida cu sos de smantana si suc de morcovi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rocsi 1

04.03.2013, 19:44

Merisor 1

04.03.2013, 19:48

Ai, cum arata morcovii!!

Zamfira 1

04.03.2013, 21:04

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]