Briose umplute cu caramele

de Brindusa in Prajituri, 5 Feb 2011 | 4199 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt moale, taiat cuburi
  • 200 g zahar
  • 200 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 3 oua
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 2 linguri cacao
  • 100 g ciocolata amaruie Kandia, taiata marunt
  • 18 caramele
  • 8 caramele + 3 linguri lapte
Portii: 9
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose umplute cu caramele:

Amesteca zaharul cu untul, pana ce se omogenizeaza bine (cam 5 minute)

Adauga vanilia, praful de copt si cacao. Amesteca

Adauga faina. Amesteca.

Pune ciocolata si amesteca cu o lingura

Pune compozitia in forme de briose. In fiecare briosa pune o caramea. din cele 18

Coace 15- 20 minute la 190 C.

Raceste briosele pe un gratar

Amesteca cele 8 caramele cu laptele la foc mic, pana ce se topesc si formeaza un sos consistent.

Pune cate o lingurita de sos peste fiecare briosa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose umplute cu caramele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu vanilie si portocale