Briose Roxana

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 11 Sep 2014 | 5668 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi fierti
  • 50 gr cascaval ras(delaco)
  • 100 gr ciuperci conserva
  • 2 crenvusti
  • 50 gr pastrama
  • 1 ardei kapia verde
  • 2 oua
  • sare
  • 2 lg faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose Roxana:

Cartofii fierti ii dam prin razatoare,radem si cascavalul,ciupercile,crenvusti,pastrama si ardeiul le taiem feliute si cubulete subtiri.Punem toate ingredientele intr-un castron si le amestecam,saram,adaugam ouale si faina si amestecam bine.Ungem o forma de briose cu margarina,punem cate o lingura de compozitie in fiecare briosa si dam la cuptor la 200 de grade.Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose Roxana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]