Briose cu spanac

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 16 Iul 2010 | 8899 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 g spanac congelat
  • 2-3 linguri cu faina
  • unt cat o nuca
  • 250 g branza de vaci
  • 3 oua
  • 1 ceapa
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu spanac:

Spanacul dezghetat si ceapa taiata marunt se calesc in unt.Se lasa sa se raceasca  si apoi se adauga pe rand branza de vaci ,ouale  si faina.Se condimenteaza dupa gust cu sare.Amestecul obtinut se toarna in forme de briose unse cu unt si tapetate cu faina.Se dau la cuptor si se coc la foc potrivit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

epurasha2bb 1

22.07.2010, 19:12

super originala ideea! ced ca sunt delicioase! salvez si eu, dau 5 fruculite si bravo la bucataras ca a observat faza cu nuca

Bucataras Medi 1

23.07.2010, 19:07

Da, Epu sunt tare bune, mie imi place spanacul numa ca George sa nu-l vada..................pai de ce e sef, observa tot

gaby_duceag 1

15.03.2011, 11:37

Doamna Medi, imi plac briosele astea dar..cu ce as putea inlocui ouale, untul si branza, ca sa fie de post?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinte rumene cu branza la cuptor