Briose cu piersici si afine

de Adi in Mancare copii, 28 Iul 2019 | 5345 vizualizari

 

Foarte gustoase, aromate si racoroase aceste briose cu piersici si afine, usor umede la interior si usor acrisoare!
”Meniu copii”

 

INGREDIENTE

  • 3 oua medii
  • 100 gr zahar
  • 3 plicuri zahar vanilinat( 24 gr)
  • 3 piersici mari si dulci
  • 30 ml ulei
  • 150 gr branza de vaci, proaspata
  • 150 gr iaurt grecesc
  • 350 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 varf de lingurita cu sare
  • 2 lingurite esenta de vanilie
  • 100 gr afine
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu piersici si afine:

Se mixeaza ouale cu un praf de sare si zaharul, apoi se adauga branza de vaci.

Piersicile se trec prin blender cu putin iaurt pana se obtine un smoothie.

In restul de iaurt se stinge bicarbonatul si se adauga peste compozitia de oua cu branza.

Apoi se adauga smoothie-ul de piersici, esenta, uleiul si se incorporeaza faina cernuta cu praful de copt.

Aluatul pentru briose cu piersici si afine se lasa la odihnit 15 minute, timp in care se preincalzeste cuptorul la 180 de grade.

Se portioneaza aluatul de briose in forme, umpland cam 3/4 din capacitatea acestora.

Se aseaza formele de briose intr-o tava si se dau la cuptor pentru 30-35 de minute, la 180 de grade.

Se servesc pudrate cu zahar cu aroma de vanilie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu piersici si afine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Escalop de vara