Briose cu mere si fulgi de ciocolata

de stefy_a in Prajituri, 27 Ian 2017 | 3573 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 125 g zahar
  • 5 linguri cu varf de faina
  • 4 linguri cu ulei
  • 5 g praf de copt
  • 100 g mar ras (adica un mar mare)
  • fulgi de ciocolata
  • esenta de vanilie (optional)
Portii: 18
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu mere si fulgi de ciocolata:

 Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu zaharul adauga treptat, pana compozitia devine ca de bezea. Galbenusurile se amesteca bine cu uleiul care se adauga in ploaie ca la maioneza.

Cele doua compozitii se amesteca bine pana la omogenizare. Peste compozitia obtinuta, se adauga faina, esenta si praful de copt si se amesteca cu o lingura de jos in sus pana se incorporeaza complet aceste ingrediente.

La final, se adauga marul ras si fulgii de ciocolata si se amesteca bine.

In formele de briose, se asaza hartia de briose si apoi se pun cate doua linguri de compozitie, in fiecare forma (cel putin asa a intrat la mine) .Se dau la cuptor la o temperatura de 175 grade C, timp de 20 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu mere si fulgi de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]