Briose cu gem de piersici-de post

de mikidaniro in Prajituri, 7 Mar 2012 | 5507 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri de gem de piersici
  • 2 linguri de ulei de masline(merge si normal)
  • 6 linguri fanta de portocale
  • 4 linguri cu varf de faina
  • 1/2 lingurita esenta de vanilie
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita cu varf de cacao
  • 1 lingurita esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu gem de piersici-de post:

Zaharul si gemul se omogenizeaza cu ajutorul unui tel pana se topeste aproape tot zaharul.Adaugam uleiul,fanta, esenta de vanilie si amestecam pana se omogenizeaza,apoi incorporam faina amestecata cu praful de copt si amestecam energic.

Intr-o tava de briose in care punem hartie speciala sau ungem cu ulei si tapetam cu faina,punem 3/4 din compozie.Compozitia ramasa o amestecam cu cacaua,esenta de rom si punem deasupra fiecarei briose.

Punem tava in cuptorul preincalzit la 200 de grade pt 20-25 de min.sau pana trece testul scobitorii.

TIPS-URI

1

compozitia este pentru 6 briose mari

2

optional le puteti servi cu gem sau dulceata deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu gem de piersici-de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Sim0na 1

08.03.2012, 21:32

Tare bine arata!!

MIUTA 1

09.03.2012, 17:32

Excelent

RuxyRux 1

09.03.2012, 20:01

Ce bunatate! Eu nu ma impac cu ideea de ulei de masline in praji...prefer uleiul de cocos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Invartite cu scortisoara