Briose cu dovlecel si miez de lapte

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 20 Apr 2013 | 3860 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • un praf de sare
  • 4 linguri ulei
  • 200 ml lapte
  • 1 dovlecel mic
  • 225 gr faina alba
  • 1 praf de copt
  • un praf de sare
  • pt decor:
  • 2-3 linguri fulgi de ovaz
  • 2-3 linguri seminte de dovleac
  • miez de lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu dovlecel si miez de lapte:

Mixam ouale cu un praf de sare, adaugam uleiul treptat, apoi punem laptele cite putin si mixam. Dovlecelul il spalam, nu l-am curatat de coaja, il dam pe razatoarea mare si-l punem peste oua si amestecam. Faina o amestecam cu praful de copt si sare si o punem peste ingredientele umede.

In tava pt briose punem hirtie pt briose si le umplem de 3/4 cu compozitia de briose, iar deasupra punem pe fiecare citiva fulgi de ovaz si miez de dovleac. Dam la cuptorul incins la 180 grade pt 30 minute si lasam sa se raceasca in cuptor cu usa cuptorului intredeschisa.

Cind s-au racit le taiem pe jumatate si le umplem cu cite o felie de miez de lapte.

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

merg servite si cu un pahar de iaurt

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu dovlecel si miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada festiva din cascaval cu omleta si carnaciori picanti