Briose cu dovleac

de epurasha2bb in Prajituri, 22 Aug 2010 | 5160 vizualizari

 

sunt delicioase !

 

INGREDIENTE

  • 1/2 dovleac mic
  • 2 linguri de miere
  • 1 praf de scortisoara
  • 3 oua
  • 5-6  linguri faina(eu am pus dupa ochi)
  • 1 praf de copt
  • 1/2 iaurtel  Cremosso
  • pt.decor frisca  si sirop de zahar ars
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu dovleac:

Se coace dovelacul si se scoate miezul.Jumatate din el se paseaza ca un piure, se adauga mierea si praful de scortisoara, iaurtul si apoi 3 galbenusuri.Separat batem albusurile spuma atre cu un parf de sare.Omogenizam apoi amestecul de  galbenusuri cu albusurile si la final adaugam faina amestecata cu praful de copt.Incingem cuptorul din timp si ungem cu unt si tapetam cu faina o tava cu forme de briose.Turnam cu lingura din amestec pana le umplem aproape de tot lasand o margine de 2 cm ca sa aiba loc sa creasca.Se coc la foc potrivit pana ce cresc bine.,Se orneaza cu frisca si sirop de zahar ars .

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (8)

Corinuta 1

23.08.2010, 00:54

Ce bine arata!Si ce dragutze sunt fetitele tale!

Dana Cristea - pusikmea 1

23.08.2010, 07:35

ce scumpe sunt fetitele tale

epurasha2bb 1

23.08.2010, 21:19

multumesc fetelor, va pup!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
BRIOSE NEGRESE