Briose cu branza de vaci

de gaby_duceag in Dulciuri, 8 Dec 2010 | 7740 vizualizari

 

Intr-o seara, la 8 juma, zice danut : vreau briose! si-l intreb: acu'? el zice, da! asa ca la 9 juma scoteam din cuptor briose:))) simplu, rapid, delicios.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr branza vaci
  • 4 linguri cu varf nuca cocos
  • doua oua
  • 7 linguri zahar
  • doua linguri cacao
  • un praf de copt
  • putina sare
  • 250-300 ml iaurt
  • doua  linguri ulei
  • o lingura amidon
  • faina- cat cuprinde
Portii: 12
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu branza de vaci:

Branza de vaci o amestecam cu nuca de cocos, un ou, o lingura de amidon, doua linguri de zahar .

Formam bilute pe care le repartizam in formele de briose care in prealabil au fost unse cu unt si tapetate cu faina.

Iaurtul il amestecam cu zaharul, uleiul si oul.

Adaugam faina amestecata cu praful de copt, cacaua si sarea.

Cantitatea de faina...nu pot sa v-o zic exact. Trebuie sa obtinem un aluat de consistenta celui de chec, ca o smantana groasa.

Cu o lingura repartizam aluatul peste bombitele de branza dar lasam loc in forma cam de grosimea unui deget pentru ca vor creste

Intoducem in cuptorul preincalzit, la foc mediu, pentru 20-25 min.

Facem testul cu scobitoarea.

Foarte, foarte fragede!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu dulceata de portocale