Briose aperitiv

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 22 Mai 2012 | 8134 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 6 linguri lapte
  • 100 g faina
  • 200 g salam(puteti pune carnat,sunca,parizel)
  • 100 g cascaval(eu am pus Delaco)
  • 1 lingurita si jumatate praf de copt
  • 2 lingurite ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose aperitiv:

Intr-un castron batem ouale cu laptele, sare si piper. Apoi adaugam faina cernuta si amestecata cu praful de copt si omogenizam. Adaugam apoi cascavalul razalit si salamul. La final adaugam uleiul. Tapetam o tava de briose cu hartiute sau unt si umplem formele (deasupra mai putem presara cascaval).Dam apoi tava la cuptorul incins timp de 15-20 de minute pane se rumenesc deasupra.

Sunt bune atat calde cat si reci.

Pofta buna! 

TIPS-URI

1

Din cantitatile precizate mai sus ne rezulta 12 briose.

2

Va sfatuiesc sa ungeti hartiutele inainte de a le umple, sau mai bine puneti direct in tava de briose tapetata cu unt, deoarece la prima tura briosele mi s-au prins de hartiute!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele