Bratara de Rubin

de mihaitza in Salate, 9 Oct 2009 | 10794 vizualizari

 

Este o salata gustoasa si imi place mult pentru ca arata deosebit, impodobind orice masa de sarbatoare.

 

INGREDIENTE

  • o sfecla rosie mijlocie
  • 150 gr. prune uscate
  • 4 cartofi mijlocii
  • 200 gr. salam fiert
  • o ceapa mica
  • 2 oua
  • o rodie
  • maioneza
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bratara de Rubin:

Sfecla rosie, cartofii si ouale se fierb, se racoresc si se curata de coaja. Pe platou, in centru, se aseaza un pahar, in jurul caruia se va aranja salata in straturi, fiecare strat se unge cu maioneza.

1. Primul strat il constituie sfecla rosie data prin razatoare medie.

2. Urmeaza prunele uscate, taiate cuburi marunte.

3. Cartofii  se dau prin razatoare medie.

4. Salamul se taie cuburi.

5.Ceapa, la fel, se taie cuburi marunte.

6. Ouale se dau prin razatoare medie.

Ultimul strat se unge bine cu maioneza, se scoate atent paharul si se presara salata cu boabe de rodie. In centrul ei se pun fire de patrunjel. Pofta buna! Sper sa va placa!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bratara de Rubin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

diaconta 1

11.12.2010, 22:44

La multi ani!!!!!!!!!!!!!sa ai parte de multe bucurii si zambete

mihaelar63 1

11.12.2013, 16:53

La multi ani si multa sanatate !!! Imi place mult reteta ta , am sa o prepar si eu !!!

mihaelar63 1

11.12.2014, 13:20

La multi ani !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de cartofi satioasa