Branzoaice din foetaj

de mamaieelena in Dulciuri, 8 Mai 2011 | 28767 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie de aluat de 275gr.proaspat
  • 1 ou pentru uns branzoaicele
  • 100 gr smantana
  • 125 gr.branza dulce
  • 2 linguri cu miere
  • coaja de lamaie rasa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branzoaice din foetaj:

Desfac aluatul si-l tai in 8 bucati  iar branza cu smantana,mierea si coaja de lamaie le amestec intr-un castron si apoi impart amestecul in mod egal la cele 8 bucati de aluat.

Cele patru colturi le unesc la mijloc si ung cu ou pe deasupra,Le asez in tava pregatita cu hartie de copt si dau la cuptorul incins la 180 grade pentru aproximativ 30 minute depinde de cuptor.

Eu am pus pe deasupra sos de capsuni(am zdrobit capsunile cu blenderul de mana si am pus cu zahar)pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Branzoaice din foetaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

mamaieelena 1

10.05.2011, 07:41

cristina_dana,lia,Dya, multumesc

mamaieelena 1

10.05.2011, 07:43

cris,MIUTA,MotanLaOale,mirela va multumesc la toti pt aprecieri

jolygina 1

10.05.2011, 20:03

mai e si pentru noi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu lemon curd