Branzoaice

de ionela2682 in Dulciuri, 11 Mar 2010 | 7546 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 700 grame faina alba
  • 1 cana lapte caldut
  • 2 bucati oua
  • 1 pachet drojdie
  • Umplutura
  • 500 grame branza de vaci
  • 2-3 bucati oua
  • 100 grame zahar
  • 1 bucata esenta de vanilie
  • 2-3 plicuri zahar vanilat
  • 100 grame stafide
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branzoaice:

Se face un aluat din lapte oua drojdie si faina, putin mai moale la inceput, si-l lasam sa creasca in loc caldut dupa care adaugam restul de faina pt a obtine un aluat potrivit.

Se portioneaza, se umplu cu branza amestecata cu ou si celelalte mirodenii se inchid,
si se prajesc pe ambele parti in ulei incins.

Daca ti-a placut reteta noastra "Branzoaice" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (3)

Rocsi 1

11.03.2010, 18:36

cred k merg si facute la cuptor

ionela2682 1

11.03.2010, 19:16

da merg si la cuptor,eu am mai facut si asa!

rivka 1

11.03.2010, 21:14

arata tare fain!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu ciocolata, branza si visine