Branzoaice

de gaby_gabytza in Dulciuri, 20 Iul 2012 | 5726 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 50 g drojdie
  • 3 linguri cu miere
  • 1 lingurita de sare
  • 50 g unt
  • 250 ml lapte
  • 250 g iaurt

umplutura

  • 500 g branza de vaci
  • 2 oua
  • 100 g gris
  • coaja rasa de la 1 lamaie
  • 200 g zahar
  • uns
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri cu lapte
  • 1 lingurita zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branzoaice:

Se amesteca faina cu sarea,se face gaura in mijloc si se adauga drojdia,putin lapte,mierea si se amesteca.

Se adauga si restul de ingrediente si incepem sa framantam.

La final framantam cu putin ulei, acoperim si lasam sa creasca o ora.

Umplutura:

Branza de vaci de amesteca cu ouale batute,zaharul,lamaia si se da la frigider. Pe masa infainata se intinde o foaie si se taie dreptunghiuri. In mijlocul fiecarui dreptunghi adaugam cate o lingura de umplutura.

Se impaturesc ca un plic se aseaza in tava unsa cu unt si tapetata cu faina,cu distanta intre ele.

Se acopera si se mai lasa cca 10 min. Se ung cu galbenusul amestecat cu laptele si zaharul. Se da la cuptor pana se rumesc frumos deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Branzoaice" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Branzoaice trandafir