Branzica de casa- 5-6 luni

de Oana in Mancare copii, 2 Mai 2009 | 13167 vizualizari

 

Laptele trebuie sa fie integral, cel mai sanatos este ca bebelusii sa primeasca lactate integrale, nu degresate.

 

INGREDIENTE

  • un litru de lapte
  • 8 pastile de calciu lactic
  • 2 lingurite zeama de lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branzica de casa- 5-6 luni:

 De obicei, eu fac din jumatate de litru de lapte, iar bebe papa din branzica doua zile.

Vom folosi un vas de inox pentru ca laptele sa nu se lipeasca sau sa se afume la fiert. Cand clocoteste se adauga pastilele de calciu, pisate inainte si o lingurita de zeama de lamaie. Intr-un minut incepe sa se separe zerul de branzica. Strecuram branza printr-un tifon curat si o lasam la scurs, iar cand este rece o punem intr-o casoleta curata, cu capac si o pastram la frigider maxim 2 zile. Se poate mixa cu fructe pentru masa de la ora 10.

Daca ti-a placut reteta noastra "Branzica de casa- 5-6 luni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]