Branza feta la gratar

de susu in Aperitive / Garnituri, 27 Aug 2013 | 5543 vizualizari

 

Incercati-o si nu va veti mai satura de ea, am facut-o trei zile la rand, o reteta greceasca minunata cum este toata bucataria lor, nu m-am plans de nimic la capitolul asta cat am fost la ei, buna rece cat si calda, usoara, sanatoasa, rapida, nu va zgarciti la legume

 

INGREDIENTE

  • branza feta
  • busuioc
  • cimbru
  • ulei de masline
  • ardei grasi
  •  rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza feta la gratar:

Asezam pe folia de aluminiu ulei de masline, ardei taiati subtirel, rosii felii, busuioc, cimbru, ulei de masline, o felie branza de grosimea unui deget, iar ardei si rosii, ulei si strangem folia foarte bine. Incingem gratarul si punem pachetelele cate 5 minute pe fiecare parte dupa care mai lasam alte 5 pe fiecare parte. Servim calde, atentie la aburi. Am mai facut niste legume la gratar si ciuperci cu mujdei de usturoi.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza feta la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bruschette "La Minuto"