Bors taranesc de fasole pastai cu carne de pui

de katty in Ciorbe, 7 Oct 2020 | 4647 vizualizari

 

Un bors delicios, usor...

 

INGREDIENTE

  • 400 gr fasole pastai
  • 250 gr carne pui fara os(pulpe sau piept)
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 3-4 rosii bine coapte
  • sare
  • piper
  • bors dupa gust
  • cimbru
  • marar verde
  • 2 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors taranesc de fasole pastai cu carne de pui:

Pregatim fasolea verde pastai. Indepartam capetele si o rupem in bucati mai mici. O spalam bine si o scurgem.

Intr-o oala punem la fiert  apa. Cand clocoteste, adaugam putina sare si fasolea pastai. Fierbem pana fasolea este moale.

Intre timp taiem carnea in bucati mici. Curatam legumele si le spalam. Taiem morcovul in semirondele subtiri,ardeiul gras cubulete si ceapa fin.

In uleiul incins punem pe rand carnea pana isi schimba culoarea, ceapa, morcovul, apoi ardeiul gras.

Cand legumele s-au inmuiat, adaugam rosiile date pe razatoare si cimbru. Fierbem 5-10 minute pana rosiile sunt fierte, apoi turnam peste fasolea verde  fiarta. Adaugam bors dupa gust fiert sparat, sare si piper. Mai fierbem cateva minute, apoi adaugam mararul tocat fin.

Intr-o cana batem cu furculita ouale si le lasam sa se scurga in oala in fir subtire, fara a amesteca. Cand oul se ridica deasupra, oprim focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors taranesc de fasole pastai cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Gherca Daniela 1

07.10.2020, 21:50

dantes 1

08.10.2020, 09:45

Rocsi 1

08.10.2020, 20:04

Ce mult imi place!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de perisoare